Рейтингові списки/ Магістри заочна/ Технології продуктів бродіння і виноробства

РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК

вступників на перший курс заочної форми навчання за освітньо-професійною та освітньо-науковою програмами підготовки магістра
до Національного університету «Львівська політехніка» у 2022 році
з відмітками про подані оригінали документів станом на 04.10.2022 14:25

хімії та хімічних технологій
Освітня програма: 181, ХРБВ – Технології продуктів бродіння і виноробства
Кількість місць державного замовлення: 0 місць
у тому числі квота МОН для іноземних громадян: 0
Подали оригіналів: 2 осіб
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Рейтингова оцінка Форма фінансування Додатковий бал Бали з фахових дисциплін Бали з іноземної мови Конкурсний бал* Здали оригінали документів або довідку з місця знаходження оригіналів** Статус заяви
1 Серняк Василина Михайлівна комерція 0.00 Зараховано (комерція)
2 Солян Василина Миколаївна комерція 0.00 Зараховано (комерція)
3 Братців Наталія Іванівна комерція 0.00
4 Вітюк Марія Василівна комерція 0.00
5 Добош Юлія Володимирівна комерція 0.00